Einde van het bijenjaar en de start van een nieuwe website


We zitten nu aan het einde van het bijenjaar. De volken staan op de thuisbasis en zijn het laatste wintervoer aan het opslaan. De varroamijt is bestreden. De was gesmolten. De laatste pollen en nog wat nectar wordt nog verzameld. Nu rest nog het schoonmaken van het gereedschap. Rond de kerst nog een varroabehandeling. Eigenlijk is het oudejaarsavond. Het nieuwe bijenjaar ligt voor ons en over vier of vijf maanden zien we de eerste bijen weer op pad gaan.

Ik heb echter niet stil gezeten en heb een kloon van deze website gemaakt met uiteraard meer mogelijkheden. Deze winter zal ik de nieuwe website van een responsive template voorzien zodat hij zich automatisch aanpast aan het scherm van een desktop, iPad en smartphone. De website draait onder een andere domeinnaam nl. http://www.rostohar.nl
Neem gerust een kijkje. Deze website blijft natuurlijk gewoon in de lucht zodat de artikelen beschikbaar blijven. Nieuwe artikelen worden op de nieuwe website geplaatst dus wilt u op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen dan kunt u het beste de nieuwe website ook in uw favorieten zetten.

Voor u bestaat ook de mogelijkheid u als affiliate aan te melden om mijn e-books te promoten in uw blogs, social media en op uw website. U ontvangt een commissie van 37,5 procent als het tot een sale leidt. Het promotiemateriaal vindt u als u zich aanmeld als affiliate.

%d bloggers liken dit: