Crowdfunding voor Patience Bos


patienceNu eens geen stukje over bijen of bijenhouden.

Maar wel een heel belangrijk stukje over de dochter van Arno Bos. Arno woont en werkt in Wenchi in Ghana en leidt daar een Cashew Trade Center. Arno is ook imker, net als wij, en leidt veel Ghanese boeren op tot imker om een extra inkomen te genereren door een hogere cashew productie en honingopbrengst.

De dochter van Arno, Patience Mawumenyo Bos, heeft een hersentumor die in Ghana niet te opereren valt. Voor een operatie zou ze naar Nederland moeten waar specialisten in het Radboud Ziekenhuis te Nijmegen haar mogelijk goed kunnen helpen. Momenteel kan Patience niet meer naar school aangezien ze met een oog vrijwel niets meer kan zien en heeft dagelijks hoofdpijn vanwege de druk die door de tumor wordt veroorzaakt.
Help haar met een operatie in het Radboudumc te Nijmegen. Ze is al onderzocht in Nijmegen en een plan is getrokken.

Een ieder die mee wil helpen om haar snel naar Nederland te krijgen is hierbij uitgenodigd om een donatie te storten op het hieronder genoemde Postrekening nummer. De totale kosten van de hele operatie, bestralingen, medicijnen en de reiskosten zullen zo’n 30.000 euro bedragen.

De Stichting Ontwikkelingssamenwerking Noordwijk heeft zijn ING rekening
IBAN: NL45 INGB 0004 0606 00 opengesteld voor een actie ten bate van Patience Mawumenyo Bos. Vermeld bij uw storting “Patience”

Als iedereen die dit leest de opbrengst van een paar potjes honing overmaakt naar bovenstaande rekening kunnen we Patience een heel eind op weg helpen.
Zie het maar als een sinterklaas of Kerstcadeautje van ons voor Arno en zijn dochter.

Hier de link naar Arno’s Facebook.

Dit moeten we met z’n allen toch op kunnen brengen.

Deel dit bericht zoveel mogelijk!!

Advertenties

2 gedachten over “Crowdfunding voor Patience Bos”

Reacties zijn gesloten.