Covid19 en cursussen


Vorig jaar zijn er al veel cursussen niet doorgegaan in verband met Covid19. Voor 2021 ziet het er niet veel anders uit. Er zijn ook veel afdelingen die al de hele winter geen bijeenkomsten hebben gehouden.
Hoe kunnen we dat oppakken zodat nieuwe imkers niet achter gaan lopen en imkers die al een tijdje bezig zijn zich verder kunnen ontwikkelen?
Voor basiscursussen bijenhouden, waarbij men als cursist nog niet zoveel van bijen weet, zie ik het somber in.
Zijn er mensen die hier ideeën over hebben? Bijvoorbeeld een cursus met Zoom-sessies waar prangende vragen kunnen worden beantwoord onder leiding van een goede mentor.

Voor de koninginnenteelt heb ik een cursus ontwikkeld waar imkers, die al langer met bijen bezig zijn, zich de nodige theorie eigen kunnen maken, zodat ze in mei of juni zelf kunnen starten. Zie hier.

Of kijk in deze webwinkel voor boeken over koninginnenteelt.

Graag suggesties in de comments.

6 gedachten over “Covid19 en cursussen”

 1. Goede avond Begin met een goed jaar gewenst. Ben mijn inlog gegevens kwijt. En óók mijn inlog naam.Misschien dat beginnende imkers bij iemand waar ze wonen mee kunnen kijken voor een jaarVerzonden vanaf mijn Galaxy

  1. Dank voor de gelukwensen. Ik heb je een mail gestuurd met je gebruikersnaam.
   Groet,
   Henk

 2. Hoi Henk, ik krijg een foutmelding als ik op de link klik. Heeft met beveiliging te maken zegt ie.

  Met vriendelijke groet,

  Martin Schilder

  1. Sommige browsers geven dat aan omdat ik geen (duur) ssl certificaat heb voor gegevensversleuteling. Je kunt gerust verder klikken.
   Groet,
   Henk

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: